parallax layerparallax layerparallax layerparallax layer

De activity game die kinderen in beweging krijgt!

BOOSTH is de avontuurlijke jump-and-run game waarvoor kinderen alles uit de kast moeten halen
omdat BOOSTH hen uitdaagt om te gamen én te bewegen. Daarmee is BOOSTH fun én gezond in één.

Bekijk de game

Lees meer

Fun en gezond

Kinderen spelen graag en veel games. BOOSTH maakt daar gebruik van door spelplezier aan gezonde beweging te koppelen. BOOSTH draagt zo op een eigentijdse manier bij aan een gezonde levensstijl.

Grote therapietrouw

Kinderen brengen moeilijk therapietrouw op, zeker als dingen ‘moeten’. Met BOOSTH beweeg je niet omdat het moet, maar omdat het leuk is. Zo wordt therapietrouw positief gestimuleerd. En word je spelenderwijs gezonder.

Meetbare voortgang voor
professionals

Alle gegevens m.b.t. de bewegingen van de kinderen worden opgeslagen en zijn te raadplegen op een dashboard. De gevalideerde data stellen professionals in staat aan de hand van vooraf vastgestelde beweegdoelen te evalueren en bij te sturen.

parallax layerparallax layerparallax layerparallax layerparallax layer

De werking van Boosth

Gamen en bewegen

Kinderen spelen BOOSTH in de BOOSTH app op telefoon of tablet. De BOOSTH Activity Tracker houdt alle bewegingen bij. Zijn er én genoeg punten met de game, én met bewegen verdiend, dan gaat de speler naar het next level.

curatief en preventief

Professionals kunnen BOOSTH curatief of preventief inzetten voor groepen of individuen, waarmee BOOSTH een waardevol, geïntegreerd onderdeel van elk behandelplan kan worden. Kinderen spelen de game en dragen de Activity Tracker, de professional raadpleegt de voortgang op het online dashboard en gebruikt de gesprekshandleidingen die hem helpen het meeste uit de contactmomenten te halen. Gevolg: meer bewegen en een bewuster beweeggedrag.

online dashboard

Het online dashboard is de monitor waar alle gegevens van de spelers inzichtelijk zijn  en waarmee de professionals ook nieuwe spelers van BOOSTH kan uitnodigen of motiverende berichten aan bestaande deelnemers kan sturen. Ook zitten er modules in het dashboard waarmee professionals het programma snel en makkelijk in hun behandelplan kunnen integreren.

Wist je dat...

Er inmiddels meer dan 1.100 boosth spelers zijn…

BOOSTH Activity Trackers zeer betrouwbaar de bewegingen meten…

80% van de spelers daadwerkelijk significant meer gaat bewegen door BOOSTH…

Wat zeggen professionals over boosth:

‘De activity game BOOSTH speelt in op de behoefte van kinderen. De jeugd is gevoelig voor spelletjes en beloning. Kinderen worden spelenderwijs bewust gemaakt gezond te leven.’

Anita Vreugdenhil, Kinderarts
MUMC en Founder Centre for Overweight and Children’s Healthcare.

‘BOOSTH speelt goed in op de interesses van kinderen. Het zou geweldig zijn als alle kinderen ontdekken met BOOSTH hoe leuk het dagelijks bewegen is, en dat ze dit ook op de lange termijn blijven doen. BOOSTH is hiermee onderscheidend ten opzichte van conventionele games.’

Gabrielle ten Velde
PhD candidate MUMC.

‘Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als diëtiste is boosth een mooie aanvulling op voor mijn behandelplan. Het dashboard van boosthnet en de modules zorgen ervoor dat boosth meer is dan een spel.’

Lianne Hartman
Diëtiste Zorgboog in Balans

‘Met boosth kan ik niet alleen monitoren hoeveel kinderen bewegen. Ik kan ze met behulp van de game ook stimuleren om meer te gaan bewegen. Een gouden combinatie voor mij als professional.’

Jeroen matthes
Motorisch Teacher en programmamanager bij RiskCare Preventie

parallax layerparallax layerparallax layerparallax layerparallax layer

Maak kennis met Boosthnet:

Download de brochure en bestel het starterspakket

Om BOOSTH professioneel in te zetten als onderdeel van uw behandelplan is er voor u als professional BOOSTHNET ontwikkeld. BOOSTHNET is een online dashboard waar alle gegevens van de speler en het beweeggedrag voor u inzichtelijk worden gemaakt en waarmee u nieuwe spelers kunt uitnodigen. U kunt motiverende berichten sturen vanuit BOOSTHNET en er zitten modules in die ervoor zorgen dat u BOOSTH als onderdeel van uw behandelplan makkelijk kunt integreren.

Vul onderstaand veld in en download de brochure voor u als professional of bestel het starterspakket[honeypot extra]


Social Media

 

Adres

  • KVK 63363798
  • BTW NL8552025563081

Contactformulier

[honeypot extra]